Frank Kirkegaard / profil

Jeg arbejder med at gøre folk glade for deres haver, og jeg elsker at idéudvikle og skitsere i samarbejde med haveejerne. På den måde får jeg modspil og nye idéer opstår.
frank2Jeg er uddannet landskabsarkitekt, cand. hort. (1993) fra KU Life/ Landbohøjskolen samt videreuddannet inden for fotografi og digital journalistik. Jeg har mere end 20 års professionel erfaring med design og planlægning. Bl.a. 15 år i Haveselskabet, dels som havearkitekt og dels som fagredaktør på magasinet Haven.

Jeg arbejder med alle former for landskabs- og havedesign i privathaver, sommerhushaver, institutioner og virksomheder. Desuden skriver jeg og tager fotos og video til forskellige magasiner og hjemmesider.

Fra januar 2010 har jeg drevet selvstændig virksomhed med firmaet Hortus Design & Media, hvor jeg leverer ydelser inden for havedesign, fotos og video samt journalistik. Jeg er tilknyttet Haveselskabet som ekstern haveekspert og med i deres havearkitektgruppe.

Fra 1994 til 2009 har jeg – bortset fra et et 2 årigt regnskovs- og skolehaveprojekt i Honduras – arbejdet for Haveselskabet og Magasinet Haven som havearkitekt, rejseleder, journalist og senest fagredaktør. Jeg har lavet haverejser til Spanien, Madeira og Azorerne. 

Jeg bliver brugt som haveekspert af flere medier som Berlingske Tidende, Bedre Hjem og Jyllandsposten. Se f.eks. artiklen om havetrends her.

Have- og landskabsarkitekt

Jeg har lavet skitser og haveplaner til et utal af private haver på Bornholm. Desuden har jeg arbejdet for flere institutioner og firmaer som Svanekegården, Nexøhuset, Skolen på Sveasvej, Gartnerparken, Sandemandsgården, Forvalterens Have på Christiansø, Regionskommunen, Bornholms Hospital, TV2 Bornholm, De forenede Granitbrud, Bright Park Bornholm, Kystparken i Rønne, Nexøhuset m.v. Jeg har også lavet enkelte brochurer og plejeplaner for forskellige kommuner og forvaltninger. Se f.eks. plejeplan for Lynghøjen

Havearkitekt Frank Kirkegaards egen have

Journalist og fotograf

englanderscreenJeg skriver/ har skrevet for flere forskellige blade og aviser som Haven, FamilieJournal, Alt om Haven, Berlingske Tidende, Havebladet (kolonihaveforbundet) Readers Digest, Bo, Bygg og Bolig, Gør Det Selv Magasinet m.fl.

favicon kopi Det siger kunderne   pluk fra uopfordrede mails

Jeg vil blot sige tusind tak for dit besøg i går. Jeg er så imponeret over og taknemmelig for din store professionalisme. Jeg har fuldkommen tillid til, at Søren og jeg vil blive glade for den have, du har skitseret.”

“Vi nød vores 3 ugers sommerferie på terrassen – Costa Del Bornholm, fantastisk! Og bedet var da blevet så FLOT og det var da kommet overraskende godt i gang. Krydderurterne pynter, dufter og smager – super!!

“Vi er virkelig inspireret og tændte på at komme i gang, vi går faktisk og “ærgrer” os lidt over at vi skal til fest i København i week-enden. Vi vil hellere ud og have jord under neglene, sikken en udvikling”

“Tak for en inspirerende samtale om min have og de fine referencer her. Jeg glæder mig til at komme i gang med dele af anlægningsarbejdet her i april.” “Tak for et godt og meget konstruktivt møde – vi bliver altid meget inspireret af dine ideer.”

“Mange tak for besøget i fredags! Vi er meget inspirerede til at komme i gang med haven og det er lidt lettere at gå til, nu hvor vi har snakket om de overordnede linjer i haven med dig. Vi synes, vi har fået nogle gode indspark”

“Vi er meget glade for resultatet og dine ideer/skitse har være super.”

favicon kopi

Kontakt:
Hortus Design & Media
v/ Frank Kirkegaard Hansen
Bright Park Bornholm
Gl. Rønnevej 17
3730 Nexø

mail@frankkirkegaard.dk
Telefon:
22 72 95 91
56 48 91 91

CVR: 32 63 31 61


Vis stort kort

Google