Priser på haveplaner og haveskitser

Havebesøg med skitse kr 2.100 (gælder kun Bornholm)

Inspiration, rådgivning og gode råd på stedet til den allerede anlagte have. Havebesøget kan feks. omhandle beskæring, planteforslag og feedback på kundens konkrete haveideer og tanker. Denne pris gælder for et besøg på op til 2 timer.  Er der tid, kan der laves en færdig haveskitse på stedet. Ekstra timer koster kr. 720. Rabat? Se nederst.

Haveskitse lavet på stedet: kr 3.100 (gælder hele landet)

Her udarbejder vi sammen en haveplan i skitseform, der danner et solidt grundlag for havens videre udvikling i årene fremover. Der kan opfølges med relevante links og plantelister efter besøget. Denne pris gælder for et besøg på op til 3 timer overalt i Danmark, men forudsætter at mødet kan foregå, når jeg alligevel er i området. Bestil mig derfor gerne i god tid.

Jeg kommer også ud i weekender og på helligdage dog med et tillæg på 20 %.

Haveskitse på tegnestue: kr 5.000 – 7.000

Skitsen udarbejdes på baggrund af kundens opmåling og et havebesøg, hvor ønsker og ideer bliver fremlagt. Haveskitsen viser mit forslag til havens fremtidige udformning og indretning. Haveskitsen får haven til at hænge sammen i form og indhold og der tages stilling til det overordnede plantevalg.

Haveskitsen kan indeholde placering af terrasser, stier, bedenes placering og formgivning, placering af fx drivhus, træer, trampolin, adgangsforhold. Den sendes med posten, farvelagt og med en kort beskrivelse. Fast pris aftales under besøget.

Haveplan: kr. 7.000 – 12.000

Haveplanen er som haveskitsen, men er et mere detaljeret forslag til havens fremtidige udformning og indretning. Du får udarbejdet en farvelagt haveplan med detaljeret planteliste og belægningsløsninger. Alle planter er beskrevet med både antal og nr., samt deres latinske og danske navne. En belægningsplan med angivelse af flisetype og mønster kan indgå. Gratis support og vejledning under realiseringen af haveplanen. I haveplanen kan indgå løsningsforslag til mindre niveauforskelle. Fast pris aftales under besøget.

Spar penge på haveplanen

Udgiften til haveskitsen er hurtigt tjent ind igen. Blot de penge du sparer på planter, der alligevel ikke vil trives i haven, eller blive for store til stedet. Men der er også eksempler på, at haveejere har sparet i titusindvis af kroner på alligevel IKKE at opføre en terrasse eller gøre belægningsarbejdet til indkørslen meget mindre omfattende. Der er især på belægninger og jordarbejde, at der er rigtig mange penge at hente.

RABAT

Jeg samarbejder med Haveselskabet, og giver 10 % rabat på alle mine ydelser til medlemmerne. Se mere HER. Rabatten gælder kun på Bornholm. Desuden giver jeg 15 % vinterrabat på alle havebesøg/haveplaner, der udføres fra 1. november til 1. marts. Rabatterne kan dog ikke kombineres.