haveplan og havedesign af havearkitekt Frank Kirkegaard

Priser på haveplaner og haveskitser

En haveplan er en god investering, der skaber en smuk ramme omkring dit hjem samtidig med at den kan gørehaven til et mere aktivt uderum for hele familien. Pengene kan oven i købet hurtigt være tjent hjem på at du ikke længere foretager så mange fejlkøb på plantecentret. Og der kan også være mange penge at hente ved at få alternativer til dyre flisebelægninger, som måske umiddelbart kan forekomme som den lette løsning.

En smuk have med gode, faste rammer forøger husets værdi år efter år. Jeg skal ikke sælge dig en forkromet løsning med store terrassebelægniger, støttemure og andre omfattende anlægsarbejder, der gør et haveanlæg til et dyrt bekendtskab. Jeg har fokus på at skabe den bedste haveløsning for dig – og den kan sagtens laves til en overkommelig pris – ofte meget billigt, hvis du udfører en del af arbejdet selv. 

Haveskitse lavet på stedet: kr 3.800 (gælder hele landet)

Her udarbejder vi sammen en haveplan i skitseform, der danner et solidt grundlag for havens videre udvikling i årene fremover. En skitse udføres på stedet med løs hånd og giver forslag til hovedstrukturen for haven eller en del af haven. På skitsen kan indtegnes bedtyper (f.eks. rosenbed, rhododendron el. lign) og evt. enkelte karakterplanter (større træer og buske). Desuden er der mulighed for at diskutere renovering, etablering og pleje af  haven.

Besøget kan opfølges med relevante links og plantelister, hvis der er behov for det. Denne pris gælder for et besøg på op til 3 timer overalt i Danmark, men det forudsætter, at mødet kan foregå, når jeg har andre opgaver i området. Bestil mig derfor gerne i god tid. 

Specialpris for Bornholm fra kr. 2.400, se nederst på siden.

Jeg kommer også ud i weekender og på helligdage – dog med et tillæg på 20 %.

enkel Haveplan
haveplan
gaardhave800

Haveskitse/ Haveplan redigeret på tegnestue kr 4-7.500

Dettte er haveskitsen tegnet på stedet, men hvor jeg tager den med hjem og tilføjer lidt flere planter og supplerer med planteliste eller andet vi aftaler på stedet. Planen tegnes i hånden, men der tilføjesflere farver og påskrifter på computer. Haveplanen viser mit forslag til havens fremtidige udformning og indretning. Haveplanen får haven til at hænge sammen i form og indhold, og der tages stilling til det overordnede plantevalg. Min timepris er kr 780,-

 

HaveplanHaveplanen kan indeholde placering af terrasser, stier, bedenes placering og formgivning, placering af fx drivhus, træer, trampolin, adgangsforhold. Den sendes med posten, farvelagt og med en kort beskrivelse. Fast pris aftales under besøget.

Haveplan med planteliste: kr. 7.500 – 15.000

Denne haveplan er et mere detaljeret forslag til havens fremtidige udformning og indretning. Du får udarbejdet en farvelagt haveplan med detaljeret planteliste og belægningsløsninger. Alle planter er beskrevet med både antal og nr., samt deres latinske og danske navne. En belægningsplan med angivelse af flisetype og mønster kan indgå. Gratis support og vejledning under realiseringen af haveplanen. I haveplanen kan indgå løsningsforslag til mindre niveauforskelle. Fast pris aftales under besøget.

Havebesøg med skitse kr 2.400 (gælder kun Bornholm)

Inspiration, rådgivning og gode råd på stedet til den allerede anlagte have. Havebesøget kan feks. omhandle beskæring, planteforslag og feedback på kundens konkrete haveideer og tanker. Denne pris gælder for et besøg på op til 2 timer.  Er der tid, kan der laves en færdig haveskitse på stedet. Ekstra timer koster kr. 780. 

RABAT

Jeg samarbejder med Haveselskabet, og giver 10 % rabat på alle mine ydelser til medlemmerne. Se mere HER. Rabatten gælder kun på Bornholm.