haveplan og havedesign af havearkitekt Frank Kirkegaard

Foredrag

Jeg holder foredrag/workshop om havedesign i hele Danmark.

Aktuelt har jeg 4 foredrag: Den bæredygtige have, Havedesign i praksis – genveje til en smuk og nem have, Bornholmske haver og Den levende køkkenhave – med fokus på økologiske dyrkningsprincipper.
Jeg har et stort udvalg af havefotos (omkring 100.000) og har skrevet flere hundrede artikler om haver, planter og havedesign, så jeg kan også sammensætte andre foredrag på bestilling. Det kunne f.eks. være foredrag om forskellige plantegrupper, som fx brug af klatreplanter, rette plante – rette sted, bunddække eller staudebedet og hvordan det kan anlægges, så det bliver nemt at holde.
Workshops kan være omkring havedesign, fx lav din egen haveplan eller anlæg et staudebed.
Priser på foredrag hænger af emne/sted, men standardforedrag ligger omkring 4300 kr + transport. Kontakt mig for mere information på mobil 22 72 95 91.
Den bæredygtige have
 En bæredygtig have med høj biodiversitet er et ønske fra mange nye haveejere. Det giver god mening i en tid, hvor insekterne har det svært, og miljøet lider mange steder. Hør, hvordan du får en både smuk, nem og miljørigtig have med masser af liv og oplevelser.
Den levende køkkenhave
Selvforsyning eller blot lidt krydderi på tilværelsen. Mulighederne er mange, når du kaster dig ud i at dyrke dine egne spiselige planter. Hør, hvordan du kommer i gang, og hvordan du får mest ud af arbejdet.
Havedesign i praksis
Lær de grundlæggende principper for godt havedesign, og hør hvordan du omsætter dem til dit eget personlige haveparadis. Dette kan både være et almindelig foredrag og en workshop, hvor deltagerne selv kommer i gang med deres egen haveplan.

Bornholmske Haver

Det bornholmske klima er helt specielt, og det er de bornholmske haver også. De intime små gårdhaver, klipperne og de eksotiske planter er med til at gøre haverne til en stor oplevelse. Kom med ind bag hegnet, og besøg de skjulte haver, som turisterne ikke ser.