Foredrag

Jeg holder foredrag/workshop i hele Danmark. Prisen ligger på omkring kr. 3500 kr afhængig af omfang.

P.t. har jeg 4 foredrag: Den bæredygtige have, Havedesign i praksis – genveje til en smuk og nem have, Bornholmske haver og Den levende køkkenhave – med fokus på økologiske dyrkningsprincipper.

Jeg kan også holde foredrag om forskellige plantegrupper, som fx Brug af klatreplanter, Bunddække eller Staudebedet og hvordan det kan anlægges – så det bliver nemt at holde.

Workshops kan være omkring havedesign, fx lav din egen haveplan eller anlæg et staudebed.

Kontakt mig for mere information på mobil 22 72 95 91

Den bæredygtige have

 

En bæredygtig have med høj biodiversitet er et ønske fra mange nye haveejere. Det giver god mening i en tid, hvor insekterne har det svært, og miljøet lider mange steder. Hør hvordan du får en både smuk, nem og miljørigtig have med masser af liv og oplevelser.

Den levende køkkenhave

Selvforsyning eller blot lidt krydderi på tilværelsen. Mulighederne er mange, når du kaster dig ud i at dyrke dine egne spiselige planter. Hør hvordan du kommer i gang, og hvordan du får mest ud af arbejdet.

Havedesign i praksis

Lær de grundlæggende principper for godt havedesign, og hør hvordan du omsætter dem til dit eget personlige haveparadis. Dette kan både være et almindelig foredrag og en workshop, hvor deltagerne selv kommer i gang med deres egen haveplan.

Bornholmske Haver

Det bornholmske klima er helt specielt, og det er de bornholmske haver også. De intime små gårdhaver, klipperne og de eksotiske planter er med til at gøre haverne til en stor oplevelse. Kom med ind bag hegnet, og besøg de skjulte haver, som turisterne ikke ser.