Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Nu med haveinspiration

Jeg brugte weekenden til at få ryddet op på kontoret og smidt et helt skab samt en masse gamle haveblade, noter og dias ud. Det gav plads til en ny sofa, og så fik jeg omsider hængt mine fotos op på væggen efter de har stået på reolen i to år. Så nu har jeg en lille afdeling, hvor du kan komme og slænge dig og uforpligtigende læse i diverse havemagasiner og på den måde finde inspiration og blive helt klar over hvad, det egentlig er du kunne tænke sig i sin egen have.


2015-03-25-15.20.25_600500px

 

Der er både designbøger og -blade og mere praktisk inspiration. Og så er der (stadig) chokolade og lakridser til de hurtige. Under alle omstændigheder er der altid en kop kaffe på kanden. Glæder mig til at se dig. Adressen? Bright Park, Nexø, Bornholm (spørg efter havearkitekten).

2015-03-25 15.23.46_600500px

Skriv et svar

%d bloggers like this: