Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Drop giften i haven

IMG_8497_600500px

Drop gift i haven

Gift er skadeligt for vores grundvand, miljø, dyr og sundhed. Hvert år bliver der helt unødvendigt brugt 30 tons gift mod ukrudt og skadedyr i Danmarks haver. Danmarks Naturfredningsforening og Landsforeningen Praktisk Økologi vil med initiativet Giftfri Have hjælpe haveejere med at droppe giften i deres haver. Båder parcelhushaven, byhaven, kolonihaven og sommerhushaven.

Det kan jeg kun støtte op omkring, og jeg har tilmeldt min have til ordningen. Det kræver ikke så meget. Blot skal man love ikke at bruge gift i haven fremover. Det er jo let nok, når man alligevel ikke gør det – og det mener jeg heller ikke burde være nødvendigt. Der er jo ingen, der skal leve af deres have længere. Det er ren fornøjelse – og bruger man gift, så synes jeg fornøjelsen forsvinder. Vil du også melde din have som giftfri, så klik på linket herunder.

Tilmeld dig have som giftfri her

 

Pssssst! Gratis bog
Når du tilmelder dig Giftfri Have får du en gratis havebog og et månedligt nyhedsbrev med konkrete råd om, hvordan du passer og plejer din have uden gift og et mærke til postkassen, hvis du vil vise andre, at din have er giftfri.

2 kommentarer til “Drop giften i haven”

  1. Hej Carsten. Det går fint. Træet er dog ikke helt så lyst som de har annonceret med og det har også været nødvendigt at rense det – forsigtigt – med en højtryksrenser om foråret, men jeg synes det har fået en fin grålig farve og træet har også holdt fint indtil videre uden anden imprægnering.

Skriv et svar

%d bloggers like this: