Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Begravet i skønhed

Nogle gange kunne jeg godt tænke mig at være en humlebi og kunne kravle dybt ind i rosens allerhelligste, sanselige skønhed. Men jeg må stå udenfor og kikke på herligheden. Heldigvis slipper duften ud, og heldigvis kan jeg i stedet vandre dybt ind i sanselige haver og få mange gode oplevelser der.

IMG_0070_600500px
Humlebi dybt inden i den smukke Ghislaine de Feligonde

I går var jeg fx på Fredriksdals Trädgård i Helsingborg. Dagen inden dagen i dag, hvor der er den store rosenfest. Roserne er på deres højeste og alle render rundt og river og nipper og stiller an til den store begivendhed. Så alt er perfekt og så er der forholdvis frit for de store menneskeopløb, så jeg tage tage billeder i fred og ro. Herligt!

IMG_0105_600500px
Dronningen af Danmark

IMG_0154_600500px

Men Fredriksdal er ikke bare roser, det er også en smuk anlagt parkagtig have med en meget fin afdeling med grøntsager og krydderurter, der nok er et besøg værd. Så hermed en anbefaling til at lægge vejen forbi, næste gang du er hinsidan.
IMG_0159_600500px

IMG_0183_600500px
Fredriksdal venter på dig, og der er plads på bænken.

Skriv et svar

%d bloggers like this: