Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Orange is the new black

Orange is the new black, sådan hedder det i hvert fald på Netflix. Hjemme i haven forsøger jeg mig med både orange og black i det nyrenoverede havehegn som jeg fik opdateret på arbejdsfællesskabsdagen forleden. Det spiller fint sammen med de orange stole og det sorte havebord. Overvejede at lave to orange lister, men efter at have kikket på det, har jeg nu bestemt mig for ikke at færdiggøre den nederste, men i stedet fjerne den helt. Og så skal listen liige være en smule mere varm i farven for at ramme stolene.

orange is the new black

 

Og så skal man jo huske at lave kontraster, så det er heldig at de blålilla kongelys har spredt sig velvilligt i haven. Dem slipper jeg vist heldigvis aldrig af med.
IMG_8843_600500px

Skriv et svar

%d bloggers like this: