Havemarked på Bornholm

Det årlige havemarked på Bornholm er efterhånden blevet lidt af et tilløbsstykke med omkring 1000 besøgende, der kan vælte sig i alle typer af fristelser for havenørder og andre haveinteresserede. Både blomster, urter, installationer, pileflet, jernstativer og diverse nødvendigheder til den alt for perfekte have.

Der er masser af rare havemennesker der gerne vil snakke og også helt almindelig ikke-havemennsker, der var ude for at få lidt inspiration, så jeg fik også en lille tegneopgave med hjem. Dagens højdepunkt var da vi fandt nogle store (meget store) gamle jernvinduer til Lisbeths upcomming orangeri – jeg glæder mig til at se det færdigt.. Selv fandt jeg en fin gammel bakke, jeg nok aldrig rigtig får brug for samt en par spændnede planter fra Enghøj Staudehave.

Havefestival
Steffen og Søren sørger at ingen lider nød under årets Havemarkeds.
IMG_8814_600500px
Have-Hanne havde også sin egen lille bod, hvor hun solgte spændende ting fra haven

Skriv et svar

%d bloggers like this: