Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Genbrug til Haven

Har lige været på en inspirerende Redesign Camp på Bornholms Designfabrik, hvor vi skulle lave nye ting af affaldsprodukter. Det var en broget skare af designere, iværksætter og andet godtfolk, der var mødt op for at prøve at finde ud af, hvordan man kunne udvikle en socialøkonomisk virksomhed baseret på genbrug.

fra trillebør til trilbar lænestol
Skønt med en dag, hvor vi kunne få lov at lege.
genbrug-til-haven08
Fra kedelig ødelagt havestol til trendy siddemøbel med cykelslanger.

Genbrug til haven

Det var meget inspirerende at se folks kreativitet og opleve alle de ting, der kunne laves af en bunke tilfældig gammel skrammel på forholdsvis kort tid. Der blev bl.a. lavet en masse genbrug til haven. Jeg tror, jeg vil kikke lidt dybere i containerne næste gang, jeg er på genbrugspladsen. Selv fik jeg lavet en fin gynge ud af et gammel cykelhjul og et bundt kasserede el-ledninger. Den var i hvert fald populær hos børnene – se foto længere nede.

genbrug-til-haven11
Hængekøje af gammel fodboldmål.
genbrug af cykelhjul til gynge
Mit eget forslag til en gynge lavet af cykelhjul og el-ledninger.
genbrug-til-haven09
Dejligt genbrug til haven.
genbrug-til-haven06
Evaluering med god stemning
genbrug-til-haven05
Siddemøbel med indbygget sollys.

genbrug-til-haven04

genbrug-til-haven03

redesign

nyt bord af gammel bakke

Læs også mit tidligere indlæg om genbrug af paller.

 

Skriv et svar

%d bloggers like this: