Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Forår med pileflet til køkkenhaven

Ahh, endnu er skøn forårsdag. Den blev brugt til at hjælpe Peter og Malene med at få lavet et hegn af pileflet rundt om køkkenhaven, så hønsene ikke kan rende ind og hakke i grønsagerne.

IMG_7544_500500px
Dorte klipper pil

Pilene blev hentet hos naboen på trailer. Det var de lidt grove skud, der ikke kunne anvendes til almindelig pileflet som vi fik lov at tage, så der skulle klippes sidegrene af, og tages godt fat, når de kraftige pil skulle flettes. Men det gav et godt rustikt hegn, der var hurtigt at flette.

IMG_7548_500500px
Matthias og Peter laver låge

Vi nåede næsten at få det helt færdigt inden frokosten kaldte, men så nåede vi heller ikke mere pileflet den dag. Til gengæld kom jeg hjem og fik klippet de fleste af min eprydgræsser ned og jeg håber, at jeg når at få ryddet helt op i staudebedet i morgen.

IMG_7549_500500px
Godt på vej med fletningen
IMG_7592_500500px
Næsten færdige, frokosten kalder.

Skriv et svar

%d bloggers like this: