Klimamesse med et godt tilbud

Jeg deltager i Klima- og energimessen i Rønne Idrætshal på lørdag. Emnet er regnvandshaver som er meget  oppe i tiden efter de seneste års voldsomme skybrud. Det handler om. hvordan man som husejer skal forberede sig på at håndtere fremtidens mere ekstreme vejr, som f.eks. kraftig regn.

regnhave
Min egen have tog en hel del vand for nogle år siden.

I stedet for blot at lede regnvandet bort findes det masser af løsninger, der udnytter regnvandet og skaber rekreativ værdi. På standen kan du både få inspiration til beplantning, etablering af vandløb, regnvandsbede, vandopsamling og lignende. Standen arrangeres i samarbejde med Haveselskabets klimakampagne.

Se mere om regnhaver her

Haveskitse til 1800 kr
Der er gratis adgang til udstillingen både lørdag og søndag. Og i forbindelse med messen har jeg tilbud om at lave en haveskitse for kr 1800,- og så følger der endda en lækker spade med i købet. Men det gælder KUN lørdag d. 15. marts og kun så længe lager haves (5 spader og begrænset antal dag – besøget skal foregå inden påske).

2014-03-13 10.18.34_500500px
der er 5 spader på højkant!

2014-03-12 20.01.02_500500px

Skriv et svar