Vildt med vintergækker

Fantastisk forårsweekend! Masser af sol og maser af vintergækker. Jeg købte nemlig 2 kasser vintergækker på bornholmermarked.dk (den blå avis på Bornholm) og så brugte jeg ellers formiddagen på at plante dem allesammen ud i haven.

hvidløg i kolonihaven
Sådan et par kasser kan jeg ikke sige nej til.
forår med vintergækker
Nu står de langs bambushække i min have.

Om eftermiddagen var jeg en tur i kolonihaven og tage noget af det overvintrende græsukrudt og så eller sætte nogle rækker hvidløg. Det havde jeg stor succes med sidste år i marts (i total frostvejr). Jeg fik nemlig en masse store etfeds-hvidløg, der er gode at have, når man spiser masser af hvidløg og ikke gider pille alle de små fed.

forår med erantis
Hvidløg, der sættes i marts, bliver til ét stort hvidløg. Nemt at pille.
rabarberskud
Rabarberen er også i forårshumør!


Skriv et svar

%d bloggers like this: