Japansk røn i efterårsstorm

Vi slap nådigt over gårsdagens storm her i Nexø, hvor jeg bor. Eneste “ulykke” var en væltet cykel og ditto affaldscontainer. Min kære Sorbus ‘Dudong’ slap også gennem stormen, selvom den er lidt mere bar i toppen her til morgen. Det er jo smukke høstfarver de har, så jeg vil gerne have de bliver bare lidt længere.

sorbusdudong
Sorbus Dudong inden stormen
sorbus dudong
Sorbus Dudong efter stormen

3 kommentarer til “Japansk røn i efterårsstorm”

  1. Godt der ikke skete noget med den. ‘Dodong’ er så skøn!

    Her i Bodilsker slap vi også med “skrækken”. Som jeg skrev her til morgen på min blog, så blev der lagt kræfter i oprydning igår formiddags – og har så tillige fået potter ind i drivhuset inden vinteren. Og det er jo ikke ringe 🙂

    Hjerteligst

  2. Ja jeg kunne heller ikke stå for græskarrene… De er købt på Paradisvej i en bod med stort udvalg. Og nu bliver de i drivhuset, for det lavtryksvejr giver vist ikke op lige med det første.

    Hjerteligst

Skriv et svar