Gratis grønne pletter

På Have- og Landskab udstillingen i Slagelse var også en stand for Grønne Pletter som jeg godt vil slå et slag for.

Grønne Pletter er et initiativ fra Danske Planteskoler, som hvert år uddeler en pæn sum penge (650.00k kr. i 2013) til beplantning af grønne områder. Så drømmer du om at skabe en blomsterende plet, der kan få dit lokalområde til at blomstre op, give nye planteoplevelser og skabe liv i lokalområdet? Så kan du søge Grønne Pletter om økonomisk støtte til projektet.

Måske er det jeres lokale skolegård, plejehjemmets have eller byens rundkørsler, der trænger til et ansigtsløft.Eller andre steder på landet, i byen, ved rundkørsler, institutioner og pladser, der trænger til et frisk pust. Kun fantasien sætter grænser for, hvor en Grøn Plet kan blomstre op. Det kræves blot, at der er en ildsjæl, der tager initiativ og som kan samle lokale kræfter til at plante og passe planterne efterfølgende. Klik her for ansøgningsformular

grønne pletter
Jeanette Roust Thysses arbejder med de Grønne Pletter
IMG_0064_500500px
På udstillingen var planterne til deres seneste nye projekt på Hammel Neurocenter stillet op.
plan_500500px
Klik på billedet for at se plantelisten

Skriv et svar