Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Besøg i ellipsehaverne hos Kjeld Slot

Sidste punkt på programmet var Ellipsehaverne hos Kjeld Slot. Endnu en spændende have, der adskiller sig markant fra de to øvrige og nok alligevel ligger et sted midt imellem. Det er en meget arkitekttonisk og egentlig enkel have – i hver fald i sin grundform med en lang akse, der brydes af ellipser i forskellige størrelse og med forskellig indhold. Indholdet varierer, så der både er spændende staudesammensætninger, køkkenhaver og arkitektoniske virkemidler.

Desværre kom vi sent til haven og et kraftigt uvejr brød løs, mens vi var der, så vi måtte flygte ud i bilerne. Men jeg nåede dog at få taget enkelte billeder inden. Så må jeg komme tilbage en anden gang, hvor haven er åben for offentligheden. Det er den nogle få gange om året.

kjeld_slot01 kjeld_slot02 kjeld_slot03 kjeld_slot04 kjeld_slot05 kjeld_slot06 kjeld_slot07

Skriv et svar

%d bloggers like this: