Besøg hos Søren Ryge

Efter Claus Dalby gik turen til Søren Ryge, der for mange (mange) år siden var chefredaktør på bladet “Haven” og direktør for Haveselskabet. Han stoppede i Selskabet, inden jeg begyndte der for snart 20 år siden, men det var altså en gammel kollega for de fleste af andre på turen, så vi blev budt hjerteligt velkommen – også os “unge” deltagere.

Sørens have kender de fleste fra TV, og det er en skøn fredfyldt oase i forhold til Claus Dalbys fantastiske eksplosion af farve og former. Hos Søren er det de grønne former der dominerer, kun afbrudt af enkelte, men effektfulde farver.

IMG_7283_500500px

Søren Ryges Have

Søren Ryges Have

 

Søren Ryges Køkkenhave

Søren Ryges Have
Søren Ryges Have

Søren Ryges Have

Søren Ryges Have

Søren Ryges Have

Søren Ryges Have

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar