Kolonihaver til alle

Trädgårdsrundan er slut for denne gang, men der er dog stadig noget at komme efter for dem, der kommer til Skåne senere på året. Den 30. juni kan man se åbne rosenhaver i det vestlige Skåne) Og hele sommeren kan man se de skønneste kolonihave i Landskrona. Her ligger et rigtigt dejligt kolonihaveområde nede ved citadellet. Der kan man gå og frådse i hyggelige og romantiske kolonihaver.

kolonihave
99 % svensk. Her mangler kun en Kebab-talrik.
kolonihave
Enkelt og frodig med bregner.
kolonihave
Rette linjer og romantik.

Og hvis man efter et stykke tid skulle synes at det hele bliver lidt for meget Emil fra Lønneberg, så kan man gå ned og se udstillingen med bud på moderne kolonihaver, der ligger samme sted og som i hvert fald er åben hele sommeren.

kolonihave
Minimalistisk kolonihavehus
kolonihave
Overskuelig højbede til den travle familie
kolonihave
Kombineret højbed og bænk med opbevaringsmulighed.
kolonihave
Hisoriefortællings-rede i det fri.

  kolonihave

2 kommentarer til “Kolonihaver til alle”

  1. Hej Frank, tak for tip om kolonihaver i det svenske 🙂
    Desværre virker linket ikke…
    Vh Christina

Skriv et svar