En af landets dygtigste havearkitekter?

Så blev jeg igen (næsten) en del af Haveselskabet. Jeg har været ansat der i 16 år, men stoppede da vi skulle flytte til København for at beholde ansættelsen. DET kunne jeg ikke (byde mine børn). Bornholm er nummer 1. Så blev jeg freelance, og det har givet en helt anden frihed som jeg værdsætter højt.

Jeg skriver stadig for medlemsbladet “HAVEN” men nu er jeg for alvor “tilbage i folden”, da jeg er blevet tilknyttet som en af Haveselskabets havearkitekter.  Vi er alle stadig freelance, men giver rabat for medlemmer mod at blive promoveret i medlemsbladet.

Selv skriver de på deres hjemmeside:
Som medlem af Haveselskabet får du nu adgang til nogle af landets dygtigste landskabsarkitekter til favorable priser.”

Wow! En af landets dygtigste havearkitekter! Jeg takker for tilliden, og vil gøre mit bedste for at leve op til titlen. Men skal jeg være helt ærlig, så er der ikke så mange andre havearkitekter på Bornholm. Der er et par (andre) dygtige landskabsarkitekter, men de beskæftiger sig ikke med haver.

Og så vil jeg lige tilføje at jeg også opererer udenfor Bornholm. På søndag skal jeg fx en tur til en have i Søborg, og jeg har tid til en ekstra have kl. 16.00, hvis der er nogen i nærheden, der er interesseret :-).

Derfra går turen til Spanien, så der bliver ingen havebesøg i forbindelse med Påsken. Lidt dumt, for det er HØJSÆSONEN for alle havearkitekter – men jeg må jo nyde min frihed.

RELAX
Byparken i Malaga. I Spanien forstår de at slappe af!

3 kommentarer til “En af landets dygtigste havearkitekter?”

 1. Ønsker tillykke med skulderklappet! Og god tur til de lune himmelstrøg. Forstår jeg dig ret, så stikker du af fra vores ventede snestorm på tirsdag 😉

  Hjerteligst (fra en rodet havelegeplads i Bodilsker, som formentlig har arkitektallergi i mange år endnu, da den “blot” er til fornøjelse og eksperimenter).

 2. Stort tillykke med den fine omtale som sikkert er helt og aldeles velfortjent!

  Og fornuftigt sådan at stikke sydpå når tiden og arbejdet tillader det!
  God rejse!

  PS: Hvis du kommer på Århus kanten en dag, så kig herned til en kop have- kaffe 🙂

 3. Tak for kommentarerne. Ja, jeg håber, at jeg når at komme afsted inden landet lukker pga. snestorm. Og jeg skal nok lægge nogle billeder på bloggen, når jeg har været på Alhambra eller andre smukke haver.
  @Zep! rodehaver kan også være dejlige. Det vigtigste er trods alt at folk trives i deres haver. Designet kommer i anden række. Min egne haver har altid været “legepladser” hvor jeg har eksperimenteret med planter, og ikke altid lige smukke.
  @Elin! tak for invitationen, den vil jeg benytte mig af en dag, jeg ved du laver mange smukke ting ud over dine billeder.

Skriv et svar