Forår og dejligt ukrudt

Så blev det endeligt forår – og så oven i købet på en søndag.

Det var lidt med bævende hjerte jeg drog ud i kolonihaven, for jeg havde ærligt tat ikke været derude siden en gang i oktober, hvor ukrudtet stod højt efter at jeg havde været på Caminoen hele september. Men heldigvis så der fint ud og det var bare skønt at komme ud og mærke solen. Gangene mellem højbedene var ganske vist groet lidt til i græs, men heldigvis købte jeg en effektiv hjulhakke i Sverige sidste år, og den fik nu sin forårsdebut.
 

ukrudtet har ikke en chance
Ukrudtsdræberen klar til aktion

 
Selvom bedene endu ikke er helt klar til behandling, så var der intet i vejen for at friske gangene op, og det gør det meget lettere senere på sæsonen, når jeg skal i gang med at ordne bedene og så dem til. Endnu ligger de med rester af grøngødning, ukrudt og kompost som en vinterdyne over sig, men det er skønt at se og mærke den smuldrende jord, der er lige nedenunder. Det allerværste græsukrudt blev lige hevet op, men ellers får det lov at blive lidt endnu til jorden er mere tør

2 kommentarer til “Forår og dejligt ukrudt”

 1. En hjulhakke! Det ligner et hit! Og så er den ovenikøbet pæn!
  Pænt grøn 🙂
  Hvor mon vi kan købe sådan en fætter? Nå, man kan jo Google!
  God forårs uge til dig!

 2. Ja, den er også ret effektiv, næsten som en maskine, bare uden larm.
  Man kan montere forskellige værktøjer på den,men indtil videre har jeg bare prøvet skuffejernet.
  Du kan se den http://www.ograsfritt.se
  Jeg mener de har en webshop (med høje fragtpriser), men der er også en forhandlerliste, og jeg købte selv min udenfor Malmø.

Skriv et svar