Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Tips til Malagas botaniske have

Ligger lige et nogle billeder fra Malagas Botaniske Have, La Concepcíon, hvor jeg var på gladeligt gensyn i dag. Den ligger lige nord for Malaga, så det tager kun 15 min. at komme derud i bil – man kan ogsåtage en direkte bus i weekenden). Er på længere ophold i Palo, lige øst for Malaga, hvor jeg besøger Birgitte, der har lejet en lejlighed hernede indtil april. Herligt med alle de farver og blomster i februar.

Haveanlægget er noget slidt og der er ikke tale om den store havekunst. Men det er dejligt at komme derud, og man kan gå en fin tur og beundre mange af de kendte stueplanter blot i megastørrelse. I april skal jeg derud igen for der blomster deres kæmpestore blåregnspergola, og DET må være flot.

Læg i øvrigt mærke til den flotte logokaffe, den blev serveret af et par glade damer. Insidertip: bestil dagens ret/suppe. De øvrige menuer er præfabrikerede retter som de varmer op i mikrobølgeovnen. Men juicen er friskpresset.

malagas botaniske have malagas botaniske have malagas botaniske have malagas botaniske have malagas botaniske have malagas botaniske have malagas botaniske have malagas botaniske have

1 kommentar til “Tips til Malagas botaniske have”

Skriv et svar

%d bloggers like this: