Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Forår og Havebesøg 1

Så er foråret godt i gang, og selvom der ikke er så høje temperaturer, så har jeg alligevel travlt med havebesøg rundt omkring. Jeg holder mig primært til skitserne, men har alligevel takket ja til et par større opgaver for hhv. Nexøhuset og Bornholms hospital.
I dag var det heldigvis kun to haveskitser som er min favoritdiciplin. Jeg huskede at tage billeder af planen det ene sted som var et fantastisk dejligt lille sommerhus med annex helt ud til klippekysten i Tejn.

Vi fandt sammen frem til en løsning, hvor der blev bygget videre på de lidt selvgroede forhold ved hjælp af granitsten og selvsående planter. Men der blev også plads til et klassisk rosenbed med lavendelkant. Det kommer til at ose af idyl og charme, når de får banket asfalten (!) op og gjort haven færdig.

Skriv et svar

%d bloggers like this: