Panik før åbningstid

Var i dag til den officielle presse-åbnning af Floriade 2012. Den “rigtige” åbning foregår den 4. april med Dronning Beatrix, og hvad der ellers kan kravle og gå af Hollands Jet-set. Arrangørerne lover at de BLIVER færdige til åbningsdagen, men der mangler en hel del endnu. Således er der 600 mand, der arbejder nærmest i døgndrift for at få de sidste detaljer på plads.

Derfor var det nærmest også en byggeplads vi gik rundt på, og vi fik desværre ikke lejlighed til at kikke så meget nærmere på haverne, men der er ingen tvivl om, at det bliver en flot og fængslende udstilling med oplevelser for hele familien og ikke kun for have-nørder.

Fokus bliver især på miljø/bæredygtighed og sund (men sjov og god) mad.

Parken er opdelt i fem områder. I ”Relax & Heal” og ”Environment” ses hvordan natur og haver har en positiv indflydelse krop og sjæl. ”Education & Innovation” giver et bud på fremtidens grønne løsninger og ”Green Engine” viser, hvordan natur og industri kan spille sammen. På ”World Show Stage” er der forskellige shows og temaer i løbet af året.

Se mere på www.floriade.com, her sender de LIVE fra åbningen d. 4. april kl. 16.00

Læs også denne artikel fra Norske Bo Bygg og Bolig af Iril Kolle, der var med på presseturen, og som det lykkedes at få et godt overblik over Floriaden.

1 kommentar til “Panik før åbningstid”

  1. Pingback: Floriaden – The movie

Skriv et svar