Let it grow, let it grow!

På Øland har de en befriende holdning til at lave tingene gro lidt (meget) vildt. Her er haver med store, fuldfede kastanietræer lige op ad de små huse, og der er mange store vejtræer i gadebilledet. Og så ses indtil flere små og store huse, der er fuldstændigt overgroet med vedbend eller rådhusvin. Et helt fantastisk syn. 

Herhjemme ville folk stå i lange køer med advarsler om klatreplanter, der kan ødelægge tagstenene og murværket. Og folk får det dårligt bare man foreslår at plante lidt grønt langs huset i stedet for at leve med de store terrasseørkener. På Øland lader de bare tingene gro og husene har stået sådan i mange år, uden de er faldet sammen af den grund. Hvor er det befriende at se!

 

 

3 kommentarer til “Let it grow, let it grow!”

  1. Hvor er det smukt. Har selv plantet efeu op af huset, og folk er ret forargede over det. Men jeg har ALTID elsket efeu. Tak for kigget.

Skriv et svar