Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Smukt realiseret haveskitse

Fra haveskitse til virkelighed

Var i dag til Åben Have hos Hanne og Bent Jacobsen i Rønne. Jeg var lidt spændt på at se haven, for jeg havde lavet en haveskitse til dem for 3 år siden. Jeg synes selv vi sammen nåede frem til et godt resultat, og jeg husker dem også som  meget tilfredse, da jeg forlod dem og den færdige skitse.

Men havde de nu fået gjort noget ved haven og havde de  fulgt oplægget?

Det havde de heldigvis, og de er heldigvis også meget glade for resultatet. Og det er jeg også. De har nu også en meget god sans for selv at arbejde videre med de små detaljer, som jeg jo ikke kan nå at gøre færdige på de to timer et skitsebesøg varer.

haveskitse blev realiseret
Have i Rønne efter haveplan af Frank Kirkegaard
Have i Rønne efter haveplan af Frank Kirkegaard

Have i Rønne efter haveplan af Frank Kirkegaard

Have i Rønne efter haveskitse af Frank Kirkegaard Have i Rønne efter skitse af Frank Kirkegaard

haveskitse
Den oprindelige haveskitse jeg lavede på stedet i 2009
Luftfoto (Google-maps) inden omlægningen

Skriv et svar

%d bloggers like this: