Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Mad Foodcamp på Refshaleøen

Jeg var der, og bonderøven (himself) var der. Ja, alt hvad der kunne krybe og gå af veletablerede mad- og jordbrugskendisser, fundet vej ind til Foodcampen på Refshaleøen i weekenden.

Publikum var en skønsom blanding af unge, økologiske børnefamilier, modne feinsmeckere, stjernekokke-wannabes og enkelte gedigne bonderøve, der sammen trådte flere vognladninger udstrøet halm godt ned i pløret ude på Refshaleøen.

Der var en positiv stemning af, at vi-kan-gøre-verden-til-et-bedre-og-mere-velsmagende-sted. En stemning jeg kun kunne blive grebet af, da jeg gik rundt derude og drak bæredygtig kaffe og sansede mig igennem på et utal af smagsprøver lige fra selvpresset æblemost til sprøde, ovntørrede blæretangschips.

Sådan en dag får jeg bare lyst til at slå mig ned i en skov i Sverige og leve af at dyrke tyttebær.

Video med Tor Nørretranders

Skriv et svar

%d bloggers like this: