Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Besøg hos Hortensie-eksperten Hagedorn

Var i dag nede for at besøge min gamle kollega Hagedorn som jeg i går mødte på Plantefagmessen på Fyn. Næste år skal jeg lave en artikel om Hortensier til Bladet Haven, så jeg tænkte det var en god ide at få nogle gode historier fra en af Danmarks klogeste hoveder på det område.

Poul Hagedorn var en af hovedmændende bag fremkomsten af de nye hårdføre Hortensier. Han er nu pensioneret, men arbejder stadig med Hortensier og er et omvandrende leksikon indenfor netop det område. Selv har han over 50 forskellige hortensier i haven, men desværre var vejret ikke rigtig til fotografering. Det regnede kraftigt fra morgen til aften.

Herunder kan du se et lille videoklip fra turen rundt i haven.

Skriv et svar

%d bloggers like this: