Paul Jönska Gården

Så har jeg ferie. Herligt. Det vil sige at “ferien” består i at tage rundt og tage havefotos. Men det er næsten bedre end at holde rigtig ferie. I går gik turen til Nøddebo, men når man rejser fra Bornholm kommer man omkring Helsingborg, og så var jeg lige et smut omkring Viken, hvor jeg gerne ville se den gamle have ved Paul Jönska Gården. En dejlig have med buksbomomkransede bede med stauder og roser. Og en del gamle frugttræer til at give en behagelig skygge i sommervarmen. Enkelt og godt design, der stadig holder.

Paul Jönska Gården i Viken
Paul Jönska Gården i Viken

Og så er det også en fryd blot at gå rundt i Viken (og mange andre svenske byer), hvor det er en tradition at planter roser ude foran husene.
roser i Viken

Se plan over haven med planteliste her.

Skriv et svar