Tørken truer

”Du lyder snart som en landmand!” fik jeg at vide forleden, da jeg i et uligevægtigt øjeblik bad om, vi dog ikke snart kunne få en smule regn, så jeg kan tilså de klargjorte bede til uden at være bekymret for, om spirerne tørrer ud.

I den fantastiske påske fik jeg lagt de sidste kartofler og sået en enkelt række dild og persille, men jeg har ventet med de øvrige grøntsager i håbet om, at der snart kom lidt regn til at blødgøre jorden. Men nej.

Det gode vejr har dog givet mange andre glæder, bl.a. har drivhuskartoflerne fået lov at komme ud og nyde det gode vejr, og de frønnede brædder på kolonihaveskuret blev så dejligt tørre, at de nærmest sugede malingen af penslen.

Trængsel i vindueskarmen
I vindueskarmen er der efterhånden fyldt godt op med bl.a. Lathyrus, basilikum, tomater, auberginer og sommerblomster, der er blevet priklet om i små papirspotter.


Jeg er begyndt at tilvænne mine Lathyrus til udelivet, for de tåler godt en smule frost, men de øvrige planter må finde sig i de trange forhold et stykke tid endnu.

Skriv et svar

%d bloggers like this: