Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Snefri igen

En veldækket have skjuler alt det grimme.
Den vintergrønne græs ‘Ice Dance' lever op til sit navn.

Det meste af december havde jeg glæden af, at have de kære børn hjemme fra skole – de havde nemlig snefri. Nu har jeg efterhånden også fået snefri, nemlig i haven. Den foreløbig sidste sne er uigenkaldeligt ved at forsvinde og åbenbarer alt godt fra haven: glemte vandkander, nytårsraketter og masser af fuglelort. Det er takken for at vinterfodre i haven. Det er da en trøst at de giver gratis gødning til jorden. Jeg behøver slet ikke gøde staudebedet i år.

3 kommentarer til “Snefri igen”

  1. Hej Berit Tak for din kommentar og link, det minder mig om at jeg skal til at i gang med bloggen igen, hvis den ikke skal dø

Skriv et svar

%d bloggers like this: