Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Blooms in the Park

Jeg har været nødt til at forlade havefestivalen i Danmark for at tage til Bloom i Dublin. Det har jeg nu ikke noget imod. Især ikke når vejret er så godt som det er i Irland disse dage. Måske en smule for godt til fotos, men der har dog været et let skydække ind imellem den overvejende skyfri himmel på denne første show-dag. Utroligt. De siger det altid regner i Irland, men begge gange jeg har været her, har det været fantastisk godt vejr.

Årets tema på udstillingen er bæredygtighed, lokale fødevarer og GIY. Både her og i England er GIY et fast begreb, der dækker over Grow It Yourself. For det at dyrke sine egne grøntsager er endnu større herovre end i Danmark. Det med de lokale fødevarer relaterer dog ikke så meget til udstillingshaverne som til de mange boder og telte, der står over det hele.

Denne avancerede pergola er tegnet på computer


2 kommentarer til “Blooms in the Park”

  1. Du er da en heldig rad . . . 🙂 God tur!

    Men det sidste hvide hængekøje arrangement bliver jeg altså noget rundtosset af at se på!

  2. Ja, men så er det jo godt, at man kan slappe af i hængekøjen. Måske er det det dybere formål med konstruktionen?!

Skriv et svar

%d bloggers like this: