Våd havefestival

Mens Jyderne går rundt og smiler i shorts må sjællændere og bornholmere vente lidt endnu med sommeren. Jeg har brugt de sidste 2-3 dage på at tage rundt og se på haver på Sjælland, der er åbne i forbindelse med Haveselskabets Havefestival, der kører hele ugen (www.haven.dk).

Det har været en lidt blandet fornøjelse. Det har skam været nogle absolut spændende haver, men regnvejret har drillet lidt og det har betydet at der ikke var så mange besøgende i haverne. Rent fotografisk har det dog været en fordel for mig. Det er ikke til at tage ordentlige fotos i strålende solskin, så det overskyede vejr er bare en fordel. På grund af regnen og det manglende lys, har jeg dog måtte bruge stativ og paraply, når jeg skulle tage billeder og det gør det en hel del mere besværligt. Heldigvis har det været anstrengelserne værd, og det kan sagtens lade sig gøre at få OK fotos, selvom det regner.

Billederne her er taget i går i Lisbet Kaares fantastisk dejlige have i Nødebo – i regnvejr. Haven er åben igen i aften og det ser ud til at der da kan opleves i solskin. På det tidspunkt befinder jeg mig dog i Dublin, hvor jeg skal se Bloom Flower Show. Så håber jeg bare at vejret ikke bliver alt for godt.

Skriv et svar

%d bloggers like this: