Slowspring og dobbelt forår

I slowfood gælder det om at nyde processen, når du tilbereder maden. At fryde sig over duftene, der forenes og udvikles efterhånden som retterne tager form. Forventningens glæde frem for et hurtigt resultat. Så dette forår må være et drømmeforår for alle i slowfood-bevægelsen. For langsomt går det. Træernes blade tøver stadig med at springe helt ud, forårsløgene holder på blomsterne og ukrudtet venter på sig. Skønt!.

I går var jeg til et seminar på Det Biovidenskabelig Fakultet om haveturisme (interessant, men det vender jeg tilbage til). På Frederiksberg er alting længere fremme end på forårskolde Bornholm, og det var dejligt at se alle de blomstrende kirsebærtræer og rododendronerne, der begynder deres blomstring nu. Det er utroligt smukt lige nu i “Frederiksberg Campus” (jeg kalder det stadig for Landbohøjskolens have) og kan kun anbefale alle hovedstadianere at lægge vejen forbi den gamle have.

Se en video fra rundturen i haven

Hjemme på Bornholm igen kan jeg konstatere at vi endnu ikke er så langt fremme, men til gengæld kommer jeg så til at opleve foråret to gange – I andre kan jo også tage til Bornholm om 14 dage og genopleve foråret på ny.

Sommerhus til leje

Skriv et svar