Japanske kirsebær uden blomst

Her i weekenden var jeg til Copenhagen Sakura Festival. En japansk festlighed, der var beregnet til at foregå under de blomstrende kirsebærtræer i det lille anlæg ved Langelinieparken. Desværre havde arrnagørerne forregnet sig mht. til det sene forår, der havde forsinket blomstringen, så kirsebærtræerne var endnu kun i knop. Ærgeligt, jeg havde ellers glædet mig til at drikke Macha-te under de blomstrende japanske kirsebær.

Fint arrangement trods alt, så må jeg bare håbe, at jeg kommer forbi næste gang træerne blomstrer, for jeg har ikke tidligere set så mange sunde japanske kirsebærtræer plantet så tæt.

Amaliehaven, der ligger mere beskyttet for vind og vejr havde dog en enkelt japansk kirsebær i blomst, så det kan ikke vare længe før resten følger med.

Skriv et svar