Nu er det nu

Et par dage med solskin kan gøre underværker for humør og forårsfornemmelser. Selvom temperaturen her på klippeøen endnu ikke har været oppe på de tocifrede, så er der alligevel dømt forår. Selv døjer jeg med en forårsinfluenza, der nok kommer af at jeg gik ude i skjorteærmer og pillede i haven forleden, så jeg holder mig indendørs og prøver at lave lidt skrivearbejde. Og så lader jeg Birgitte om at rydde op i egen have. Og hun går rundt med et udefinerbart smil på læben som om det bekommer hende vel.

Taget på fersk gerning! Birgitte har fundet et godt sted i solen.

Da jeg kom forbi i går lå hun nu også så lang hun var og nød solen, og så kan man jo sagtens være glad. Men der var nu også sket en hel del i haven og hun havde fyldt 7 sække med haveaffald, så hun kan ikke have ligget ned hele dagen.

Bedene er ryddet for gamle blade og kviste, så forårsløgene kommer til deres ret.

Selv Netto er i forårshumør og det lykkedes mig at finde en kamelia til den vanvittigt lave pris af 20 kr. Haps. De sælger også stauder, men dem går jeg i en stor bue udenom. De er lange og blege og bliver aldrig til noget.

Den er ikke stor, men alligevel utroligt, at man kan købe kamelia til 20 kr.

Og så glemte jeg at fortælle at vi var til forårsmøde på bibliotektet i Rønne, hvor min gode kollega Mette Rønne fortalte om nye trends og kom med mange praktiske tips til indretning af haven.. Så nu er vi alle klar til at gå foråret i møde.

Skriv et svar

%d bloggers like this: