Onde Frank

Tilbage på klippeøen er sneen på kraftig tilbagetog godt hjulpet på vej af vedvarende regn og forårsjævndøgn. Frem af sneen dukker min New Zealandske hør op med ynkelige svedne blade og et i det hele taget træt og udpint udseende. Tænk engang, at jeg har ladet den stakkels plante fragte til dette kolde land, når jeg nu godt ved, at de hører hjemme i det meget lunere New Zealand.


Sådan skal den New Zealandske hør have det! På hjemmebane i den botaniske have udenfor Auckland.


Træt at sneen som jeg er, lokkede jeg de stakkels børn til at smide det sidste ud i havebassinet. De tog fat med godt mod, men kom ind efter en times tid fuldstændigt gennemblødte og gennemkolde. En klar sag for børneværnet! Nå, de blev dog hurtigt glade igen, da de fik varmen, fast føde og lidt til den søde tand.

2 kommentarer til “Onde Frank”

  1. Ja, den har lidt forfærdeligt, men det ser ud til at der stadig er liv. Den har trods alt overlevet et par år uden beskyttelse. Og der kan også komme frost i New Zealand, blot ikke så længe ad gangen.

Skriv et svar