Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Forår i luften

Nemlig, ja! Der er forår i luften. Selv om det stadig er bidende koldt, og jeg for to dage siden var at sne inde på Bornholm, så er foråret på vej, og beviset er at finde i Botanisk haven i København. Jeg var i den store by for bl.a. at få taget et portrætfoto til FamilieJournalen, som jeg skal til at skrive for til foråret. Det foregik i det store væksthus, så vi kunne få lidt grøn baggrund på billedet. På vejen kom jeg forbi den lille samling af troldnød, der står ved stenhøjen. Og så skulle jeg da lige hen og se om der var ved at komme liv i dem, og jo! Enkelte blomster har trodset vinterkulden og er sprunget ud med deres forårsgule farver.

Sneen dækker det meste af Botanisk Have, men i væksthuset er der varmt og fugtigt
Det er svært et se på dette foto taget med mobilkamera, men troldnødden ER sprunget ud.

Skriv et svar

%d bloggers like this: