Ny havebog

Hvor er det dejligt koldt derude! Skønt for så er der en god grund til at blive indendørs og læse nogle gode bøger. I går fik jeg en dejlig overraskelse, da Gyldendals Havebog blev leveret til døren som et anmeldereksemplar. Den ser rigtig lækker ud, og jeg glæder til at fordybe mig i den i weekenden. Lige nu er jeg dog uhyggeligt bagefter med mit arbejde, da jeg lige har afleveret en opgave om udviklingen af www.havearkitekt.dk. Så der er lige en pukkel, der skal ekspederes. Men jeg skal nu nok finde tid, og så kommer der også en anmeldelse, i hvert fald på Haven weekend

Havebogen frister, men det må vente til weekenden med at kikke i den.

Man er velkommen til at kikke ind på havearkitekt.dk Den er ikke færdigudviklet, men netop derfor er jeg meget åben for kritik og forbedringsforslag.

4 kommentarer til “Ny havebog”

  1. Jeg følger også med på Havearkitekt, tak for linket på Facebook!

    Lækker bog, håber indholdet modsvarer den smukke indpakning! Ja, havebøger er lige hvad vi trænger til i denne mørke, snedækkede tid – hvor man dog savner at se noget grønt!

    Jeg har lagt en god stabel af mine havebøger frem på et bord hvor jeg kan gå og slå op og bladre og lægge planer og bare drømme om marts, april, maj og derudaf!!

Skriv et svar

%d bloggers like this: