Fremtidens helt er havemand

Cecilie skriver fra sin blog om sin gang på klimatopmødet.

“Danmark har en stand i NGO-området, og lad os bare sige, at der males et skønbillede af Danmark på den stand. Det er så tykt, at det næsten er pinligt. Hver af de figurer, I ser på standen, fortæller en historie om at være dansk. Historierne er så gode og rigtige, og det er virkelig træls at læse. Myten om de lykkelige, klimavenlige, dydige danskere skal virkelig understreges på denne stand.”

Selv om det måske er lidt for meget skønsang, er det nu dejligt at se, at en havemand får lov at fremstå som en af hverdagens helte og en person, der bliver hevet frem som et godt eksempel, når toppolitikerne mødes i København.

Så må vi bare håbe at der er tale om en rigtig Mark21 og ikke endnu en skuespiller ligesom da Visit Denmark introducerede Karen26

Jeg kunne dog godt have ønsket at han havde haft en lidt mere miljørigtig planteske. Det er tydeligvis en billig rusten planteske, der er impoteret fra Kina og som sandsynligvis er lige til at smide ud næste år.

Jeg ved det, for jeg har selv haft en magen til! Billigt skidt. Derimod ser det ud til at hakkejernet er den gode gamle danske model fra Lysbro. Lokalt produceret og holdbar i generationer. Sådan skal det være.

Skriv et svar