Forår på vej

De nye frøkataloger ER udkommet eller ligger i hvert fald på nettet. Og det får det jo at  krible i fingrene. Jeg faldt lige over denne gamle post på http://groennefingre.blogspot.com, hvor Frk. Jensen meget fint fortæller, hvad det hele handler om:

“Det er et velkendt fænomen blandt haveejere, at frøkataloger kan få pulsen til, bogstavelig talt, at stige; øjnene til at skinne og blodet til at rulle hurtigere i årerne. Hvis man udførte medicinske målinger på sådan nogen som mig, så er jeg sikker på, at man ville kunne konstatere, at særlige centre i hjernen lyser op som klynger af dioder, og lykke-hormoninholdet i blodet peaker mens jeg sidder dér bag skærmen og kommer i tanke om, at Meconopsis Betonicifolia (Valmuesøster) måske faktisk ville kunne trives dér hvor jeg gravede Løjtnantshjertet (Dicentra Spectabilis) op.”
Begær er hvad det er. Lyst og fantasi.

1 kommentar til “Forår på vej”

  1. Ja, det kribler i den grad i fingrene for at komme ud og så, når man har studeret de mange frøkataloger der efterhånden findes.

    Jeg har tidligere købt hos Thomson & Morgan og Impecta – men har i år opdaget at der findes et dansk firma gourmetgarage med mange fine frø.

    Faldt over deres katalog her:

    http://www.gourmetgarage.dk/group.asp?group=192&lang=dk

Skriv et svar