Stuen rykker ud i haven

Haven er det nye samtalekøkken. Det er her vi skal leve livet for at få frisk luft, familiesammenhold og udlede mindre CO2. Udekøkkenet var blot første skridt på vejen og nu kommer “udestuen”, ude-bruseren og ude-soveværelset. Det er måske ikke lige sæsonen til at starte på disse tiltag lige her i efteråret, men Birgitte, der altid er med på den sidste nye trend tog forleden konsekvensen og satte den gamle sofa ud i haven mellem vasketøj, magelige katte og andre italiensk inspirerede tiltag.

IMG_9186

La Dolce Vita varede i to dage indtil regnen kom og gjorde sofaen våd og ubrugelig til andet end kattetoilet. Men skønt var det, og sofaen skulle alligevel smides ud. Så kan Birgite jo altid sige: Det der med sofaer i haven det HAR jeg prøvet. Det er bare 2009-agtigt.

Skriv et svar