En have der passer sig selv

Årsagen til passiviteten på min blog for tiden skyldes, at jeg pt. er ved at vende vrangen udad på huset. Det har jeg egentlig været længe, men lige nu er det køkkenet, der står for tur, og det kræver mit daglige tilsyn. Heldigvis passer haven fuldstændig sig selv for tiden. Det er én af glæderne ved ikke at have græsplæne.

Apropos “en have der passer sig selv”, så siger mine forældres genboer præcis det samme: “Vi er så glade for haven, den passer sig selv” fortæller de med et stort smil. Og det gør den virkelig, for ukrudtet står to meter højt i indkørslen og mellem buskene. Men det ser de åbentbart slet ikke. Det er glade, flinke og helt almindelige mennesker, der hilser og smiler til naboerne. Og jeg troede, at det var narkomaner eller psykisk syge der var flyttet ind.

Jeg vil ikke udlevere de flinke folk med et foto af deres have, så her kommer et af mit køkken.

Det går fremad trods alt.
Det går fremad trods alt.

Skriv et svar