Besøg af 23 eksperter

bus
Foreningen af have- og landskabsgartnere er lige nu på deres årlige udflugt. Denne gang på Bornholm. Og i den anledning havde de spurgt om de måtte komme forbi og høre lidt om haver på Bornholm. Det måtte de gerne, og det blev til en kort tur rundt i Birgittes og min have, så de kunne se to af Bornholms små haver og kunsten at bygge en sandstensmur.

Jeg havde glædet mig til at tage et billede af de 23 gartnere stående på min terrasse, men blandt alle de mennseker og spørgsmål om “hvad det var for en plante” glemte jeg det desværre. Så det blev bare et foto af bussen, da den skulle til at køre. Ærgeligt.

mur2
Mindre heldig sandstensmur
mur1
Flot sandstensmur
egebladet
Dagens mest fotograferede plante blev lidt overraskende den egebladede hortensia.

Skriv et svar