Havevandring i Saltuna

Lørdag var det sommer og havevandring med Haveselskabet hos “Hvide Hus” som er en butik, der sælger brugskunst, men hvor der også er en stor flot besøgshave, der ligger som en stor park i flere niveauer og med flot udsigt over Østersøen og Christiansø. Haven er blevet  udviddet med en stor rosenafdeling, siden jeg var der sidst. Desværre har den tørre sensommer været hård ved deres hortensier som ellers er havens varemærke. Vi snød og droppede kaffedrikningen i den efterfølgende have, da vi havde haft en meget selskabelig weekend med flere fødselsdagsarrangementer. Vi trængte til at slappe af og finde et sted, hvor vi kunne tage en dukkert  i fred og ro, og det fandt vi uden for Svaneke, hvor vi havde et sted i klipperne helt for os selv. AHH, vandet er lidt køligt, men stadig fantastisk dejligt.

IMG_8616
Kejsertræet er bare et af flere store, sjældne træer og buske
IMG_8588
Haven ved Hvide Hus ligger på et skrånende klippeterræn

Skriv et svar