The bigger the bra the more you can grow

På årets Chelsea Flower Show samlede de ind ligesom i Giro 413. De lod dog ikke hatten gå rundt, men i stedet blev de besøgende opfordret til at donere deres brugte (men rene) boksershorts og BH’er som skulle bruges til at dyrke grøntsager i på det kommende Hampton Court Flower Show, der foregår d. 7. – 12 juli. Folkene bag udstillingen, mener at BH’er ligefrem er oplagte til at dyrke grøntsager i, og som de ganske rigtigt siger: “the bigger the bra the more you can grow”.

Foto: RHS
Foto: RHS

Bag det lidt tossede tiltag ligger ønsket om at promovere dyrkningen af grøntsager og samtidig at understrege, at uanset havens størrelse, så er der altid plads til at dyrke lidt til egen husholding. Jeg må dog tilføje, at det trods alt kræver et drivhus, hvis man skal dyrke nogle ordentlige meloner.

2 kommentarer til “The bigger the bra the more you can grow”

  1. How about a whole washing line of planted underwear! Great idea, wait until there is some ripe Strawberrries too, that would be something to look at!

Skriv et svar