Blog af havearkitekt Frank Kirkegaard

Storm, regn og ingen skader

 

Souvenir de la Malmaison måtte bøje sig for uvejret.
Souvenir de la Malmaison måtte bøje sig for uvejret.

Det var næsten ikke til at holde ud at sidde inde og kikke ud på uvejret i går. Vinden hev og sled i de regntunge planter, og alle løse genstande fløj rundt for vinden.

Derfor var det dejligt at kunne gå ud i morges og kunne konstatere, at skaderne var meget begrænsede. En enkelt rose hang hen over den nye buksbomhæk, men den var heldigvis ikke knækket på stammen. Den har muligvis taget skade på rødderne, der har mistet noget af fodfæstet, men den fik en støttepind, og ser nu ud som intet var hændt.

Havebassinet er fyldt helt op til randen og underskåle, trillebøren og alt andet uden afløb er fyldt op med vand, men ellers er der tilsyneladende ikke sket andet end at planterne er blevet rusket godt igennem og vi har fået en god omgang tiltrængt vand.

Skriv et svar

%d bloggers like this: