Granitfliser på plads i haven

Tidligere på måneden var jeg på granitudsalg i Rønne og kom hjem med en ladning granitfliser, kantsten og vindueskarme. Weekenden gik desværre med at arbejde i kælderen, men der blev dog også tid til lige at lægge de indkøbte granitfliser ud i haven. Fliserne i det store bed blev lagt direkte oven på jorden, og vil nok sætte sig lidt efterhånden som underlaget gir’ sig.

granitfliser2

 

  granitfliserHenne ved hegnet var der i forvejen lagt noget stenmel ud med ukrudtdug under, så de kommer forhåbentlig til at lægge lidt mere stabilt. Jeg mangler stadig at få lagt nogle små marksten (natursten! hedder det i katalogerne) ned omkring fliser og bassin. Det bliver helt flot en dag.

Allerede nu er det dejligt, at se hvor smukke fliserne bliver når det regner (Ja det har altså ikke regnet, da ovenstående fotos blev taget, faktisk kun 2-3 gange de sidste 5 uger).

2 kommentarer til “Granitfliser på plads i haven”

  1. Det bliver bare flot!

    Sjovt som tingene er ulige fordelt, Frank 🙂
    Du slæber sten hjem fra granitudsalg og jeg slæber sten hen og smider i et hjørne!

    Vi har alt, alt for mange sten her og har lige nu to kæmpebjerge af forskellige størrelser marksten som vi gerne ville af med.

    Men der er jo langt fra Borholm til Østjylland!

  2. Jeg er faktisk på udkik efter nogle store marksten – – så store som jeg nu kan løfte dem – til at danne kant på mit havebassin. Men det er desværre nok for dyrt at sende dem med posten. Heldigvis er der jo også folk herovre der samler sten op fra markerne og gerne vil af med dem.

Skriv et svar