Løvspring på Clausholm

I går var alle medarbejdere samlet på Clausholm for at snakke fremtid og udvikling af Haveselskabet. En god og spændende dag, der giver mod på fremtiden på trods af finanskrise og trusler om svinepest. Vores nye direktør havde lavet en god analyse af Haveselskabets situation med en klar udmelding om de udfordringer og muligheder der ligger i fremtiden. Haven udenfor synes at afspejle stemningen indendørs som den lå der smuk og på en gang bristefærdig og i fuld udvikling. Foråret når det er allersmukkest med lysegrønne bøgegrene, forårsløg i fuldt flor og kvidrende fuglestemmer.

clausholmuapr004
Foråret er kommet til Clausholm.
clausholmuapr003
Bøgehækken er på nippet til at springe ud.

 

Lisbeth giver den som baronessen af Clausholm
Lisbeth giver den som baronessen af Clausholm

Skriv et svar