En kvinde med bukserne på

Allerede da Birgitte hørte, at jeg skulle til Clausholm begynde hun uopfordret at lægge HAVEN frem for mig, slået op på en side, hvor der tilfældigvis var en annonce på et par blomstrede arbejdsbukser, der blev solgt i Haveselskabets butik. Nu er jeg normalt ikke hurtigt i opfattelsen, men efter kort tid blev jeg da klar over, hvad det drejede sig om. Især efter at jeg var kommet til Clausholm og modtog både opkald og sms’er desangående på begge mobiltelefoner.

OK, det var seriøst denne gang, så jeg måtte ned i butikken og købe et par bukser. ”Mission completed” sms’ede jeg tilbage og blev modtaget med åbne arme i lufthavnen, da jeg kom hjem sent om aftenen. Birgitte havde bukserne på næste dag, både på arbejde OG i kolonihaven senere på dagen. Det ER faktisk et par dejlige havebukser til damer, så selv om jeg ikke får provision, så er her alligevel et link til butikken. For husk hvad bukser kan gøre.

En dejlig bag.
En dejlig bag.

1 kommentar til “En kvinde med bukserne på”

  1. Det er længe sidden jeg har været på Clausholm . . .
    Men med så lækre bukser på lager skal man måske alligevel aflægge et besøg dér inden længe!

    Mit bedste havekøb længe (foruden min Frontrider) er en Park Vandingspistol! Den er u-undværlig!

Skriv et svar