Ny badebro til haven

Jeg har længe haft en stak brædder liggende fra den gamle terrasse, så jeg kunne lave en “badebro” til det nye bassin.

Og her i weekenden blev der så tid til at få den banket sammen. Det tog faktisk ikke lang tid, så jeg kunne klemme projektet ind mellem en konfirmation og mit fortsatte kælder/toiletprojekt som også kørte i weekenden.

Et par stolper blev lagt ud, og så sømmede jeg de gamle brædder på tværs og kørte det hele over med rundsaven, så broen blev lidt smallere mod enden og dermed giver lidt perspektiv til haven. Af alvorlige hængepartier mangler jeg nu “kun” at lå lavet kanter til bassineet og så placere min ovale terrasse, der skal ligge og “flyde oven på vandet.

Brædderne var gamle, uensartede og med gamle rustne søm, så jeg valgte at give det en gang blåsort maling som jeg havde til rest.

 

2 kommentarer til “Ny badebro til haven”

  1. Det var da en vældig god idé!

    Sådan en bro af gamle sortmalede brædder kommer til at se rigtig autentisk og sommerhusagtig ud, ikke?
    Det er en iid’e jeg godt kan bruge . .. engang . . . når jeg får tid . . . og så er der dét mere at glæde sig til!

  2. Jeg var selv meget glad lige da jeg havde malet den, men har måske fortrudt at jeg var så hurtigt ude med malingen. Jeg skal jo bygge en træterrasse bagved og den skal IKKE være sort, så måske bliver der lidt dissonans dér. Vi får se. Foreløbig synes jeg, den ser godt ud i haven. Eneste ulempe er, at det tydeligt ses, hvis man (børnene) har haft jord på skoene.

Skriv et svar