Happy Earth Day

Happy Earth Day? Den havde jeg ikke hørt om før, men på Elins Blog “ivildensky” står der, at det er en forholdsvis ny mærkedag, som første gang blev fejret i 1970 som en dag til specielt at gøre opmærksom på omsorg for miljøet. Godt initiativ. Elin fejrede den ved at fælde en masse træer! Dog med et godt formål for øje. På hendes blog er der i øvrigt en masse rigtigt gode fotografier fra have og landskab.

MIN Happy Earth Day blev markeret ved at jeg fandt et overset påskeæg i en af havens krukker. Børn nu om dage! Det var aldrig sket i min tid, at vi børn overså noget-som-helst der kunne ligne slik!

images-1Læs mere om Happy Earth Day her

2 kommentarer til “Happy Earth Day”

  1. Tak for linket Frank! Det kom iøvrigt ganske bag på mig at overskriften Happy Earth Day kunne tiltrække så mange hits! Jeg fik i går ikke mindre end 162 besøg på Vilhelmsdal on-line, hvoraf størsteparten var Google søgninger på netop disse ord 🙂

    Ja, vi har haft HedeDanmark ude og foretage en vurdering og derefter Dich’s Træpleje til at fælde 5 store udgåede eller uhensigtsmæssige træer.

    Nu er der ‘kun’ oprydningen tilbage 🙂

  2. Selv tak og god arbejdslyst. Jeg ville gerne lægge dig i min blogroll, men kan kun finde ud af at gøre det med blogs fra wordpress. Måske er der nogen der kan hjælpe?

Skriv et svar